A mig matí el Jordi i la Eli van aparèixer am 7 llitres de vi, i en vistes de que la gent no arribava, ens vem decidir a fer les compres de materia prima. Despres de visitar un parell de carnisseries i la verduleria del poble aconseguim 150 calçots (els va portar el pagès per nosaltres), un quart de xai i unes quantes butifarres.
En arribar a casa, ens estaven esperant amb butifarres caseres i una escarola. Després de les salutacions pertinents ens vem possar a preparar la teca. Passat el transitori inicial de trobar-li el punt als calçots i a la parrilla, es va assolir un mètode òptim de preparació. En acabar ens els vem cruspir gairebé tots reservant un forat per la carn que encara haviem de cuinar. De carn va quedar molt poca, i es que tot estava bonissim!!
Aqui us deixo una mostra de com va anar tot:
1 comentari:
El mèrit en el procés elaboratiu dels calçots és de l'Hector, que va definir correctament els requeriments i en conseqüència va fer un bon anàlisis.
Jo em vaig limitar a implementar el seu disseny.
A partir d'ara l'hauriem d'anomenar McGyver (a l'Hector) pq ho va arreglar amb un filferro xD
La butifarra blanca de Can Creus era una delicia. I la resta de carn tb estava molt bona.
Agraïments al quimi per proveïr el hosting XD
Publica un comentari a l'entrada